De salon

De salon heeft een paar opvallende leuke elementen, is landelijk en
duurzaam ingericht en straalt de sfeer van ‘thuiskomen’ uit. Ondanks dat we nu een stuk meer ruimte hebben dan in de vorige salon, is het toch weer gelukt om het knus en gezellig te maken.


Een paar bijzonderheden op een rij.

BARBIERSHOEK

We hebben in de salon een  sfeervolle herenhoek gecreëerd. ‘De barbershop’ Dit met het oog op de toekomst, omdat we ons nóg meer willen specialiseren op het herenvak. Met de multifunctionele barbierstoel is de salon ook zeer geschikt om je baard te laten verzorgen of je te laten scheren.

EPILEREN & WAXEN

Vanaf nu kunnen wij ook dankzij deze barbierstoel, de dames die komen voor het epileren en verven van de wenkbrauwen of het waxen van het gezicht veel relaxter bedienen. Deze stoel leent zich hier totaal voor.

WACHTEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK!

Wij hebben geen ‘wachtruimte’ gecreëerd zoals in de meeste salons, maar een gezellige bar/balie waar je aan kan gaan zitten als je even moet wachten onder het genot van een drankje. Maar natuurlijk zijn er ook gewone stoelen voor handen als je niet fijn zit aan een bar. Overigens zijn de wachtijden nooit lang, omdat we op afspraak werken.

KOFFIE OF LIEVER IETS STERKERS?

Vanaf heden schenken wij naast het gebruikelijke gratis kopje koffie, thee en ranja ook tegen een geringe vergoeding een aantal alcoholische en non-alcoholische dranken. Dit om je nog meer het gevoel van een kostbaar momentje voor jezelf te geven.

RELAX

We hebben een prachtige relax was-fauteuil in de salon staan, waarbij je heerlijk ontspannen met de benen omhoog kunt liggen. Door de extra steun in de rug, lag je nog nooit zo fijn tijdens onze befaamde haar- en hoofdhuid wasmassage.

ALLE MARKTEN

Natuurlijk doen wij naast het kappersvak en de visagie ook nog steeds kunstnagels en manicure en is het onderdeel bruidsstyling ook prominent aanwezig in de salon. 

KIDS FOR FUN

Kinderen kunnen een leuk filmpje kijken onder het knippen, krijgen ranja en een snoepje. En natuurlijk kunnen zij kiezen uit de prinsen/prinsessenbehandeling of de boerderij behandeling met als afsluiter een mooi kleurtje in het haar. Voor bruidsmeisjes en jonkertjes hebben we uiteraard een speciaal programma.

HAAL & BRENGSERVICE

We hebben de haal- en brengservice (binnen Dalerpeel gratis) voor mensen die slecht ter been zijn en we hebben ook een rolstoel vriendelijke ingang en eigen parkeergelegenheid. U kunt dus gewoon vlak voor de salon parkeren.

Hebben we je een beetje nieuwsgierig gemaakt? Leuk, dan stellen we hieronder onszelf nog even voor.


Moeder & Dochter

Een top Team!

Wij zijn Ellen en Kaylee van den Brink. Moeder, dochter en daarnaast goede collega's. We delen veel interesses, zijn creatief en zorgvuldig en hebben een gezamenlijke passie voor uiterlijke verzorging, trends en het ondernemerschap. En niet te vergeten houden we van het gezellige contact met mensen, wat dit mooie vak met zich mee brengt. Ellen heeft al eerder een beautysalon in midden Nederland gehad en daarvoor heeft zij 6 jaar leiding gegeven in een grote bruidsmodezaak in Amsterdam. Samen draaien we nu Mooi samen Hair & Beauty Trends. Een Hair- en Nail- & Beautysalon voor dames, heren en kinderen, welke  tevens gespecialiseerd is in allround bruidsstyling in het mooie Drenthe. Kortom alle ingrediënten om samen mooi tot Mooi samen! Hair & Beauty Trends én Bruidsstyling Mooi samen in Drenthe te komen. 

Liefde voor het vak...de dames aan het woord.

Ellen Van Den Brink

Allround Hairstylist 

Bruidsstylist

Allround Nailstylist

Visagiste/Make-up artist (MuaH)

 

"In ons vak ben je soms vertrouwenspersoon en kunstenaar tegelijk. Niets mooier dan je klanten een luisterend oor bieden en ze even later ook nog met een enorme glimlach de deur uit te zien gaan  omdat je ze voorzien hebt van een prachtige look of schitterende nagels. Soms kun je net het verschil maken op iemands dag. Dat geeft mij enorm veel energie en voldoening!  

Wij knippen ook kinderen. Dat is zo leuk. Die behandelen we letterlijk als prinsjes en prinsesjes. Limonade, een snoepje, een filmpje en een prinsen of prinsessen kapmantel om. Afgestyled met een fel kleurtje, gaan ze trots als een pauw de deur uit. Dat zijn de klanten van de toekomst, daar moet je in investeren, hahaha. 

Ben ik met bruidsstyling bezig dan verdwijn ik zelf weer even in dat sprookje. Je wilt er echt alles aan doen om het bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen. Het feit dat ze hun vertrouwen in jou stellen, wil je voor de volle 100% waarmaken."

Kaylee van den Brink

Allround Hairstylist, Niveau 4, salonmanager (i.o.)
Nailstylist
Bruidsstyliste (i.o.)

Visagiste/Make-up artist (MuaH)

 

"Dit vak past gewoon bij mij. Ik vind het fantastisch om met kleuren en trendy kapsels te experimenteren. Je kunt tegenwoordig zoveel mooie kleurschakeringen in het haar aanbrengen. Ik vind het geweldig om met een klant te sparren om tot het juiste kleuradvies te komen. Als ik het plaatje dan nog af mag maken met een mooie trendy 'haircut' dan kan mijn dag niet meer stuk. Wat is er nou leuker dan mensen mooi en blij maken?! 

Bij het maken van bruidskapsels, ben ik vooral gek op de verschillende vlechttechnieken en de wat los opgestoken kapsels. Bij de heren natuurlijk juist de strakke contourlijnen be-accentueren, dat staat zo gaaf, haha!"