Corona Protocol

Maatregelen op advies van de overheid, het RIVM en onze branche organisatie t.a.v. het Coronavirus

 

Standaard werken wij uiterst hygiënisch en desinfecteren onze gereedschappen zeer regelmatig. Wij hebben deze gebruiken volledig aangescherpt naar de maatstaven en richtlijnen van het RIVM. We rekenen hierbij ook op uw respect en medewerking zodra u bij ons binnen bent.

 

Wij verzoeken u alleen naar de salon te komen. Jonge kinderen of mensen die begeleiding nodig hebben  mogen met slechts één ouder of begeleider de salon betreden. Respecteert u hierbij de 1,5 meter regel.

 

We verzoeken u stipt op de afgesproken tijd op de afspraak te verschijnen. Dit om overlappingen met teveel andere klanten te voorkomen.

 

Heeft u een afspraak bij ons, maar heeft u, uw kind of begeleider (lichte) klachten zoals  benoemd door de Overheid/RIVM, dan verzoeken wij u, uw afspraak te verzetten naar een later tijdstip wanneer u weer beter bent.

 

Wij kunnen ons als kleine zelfstandige een gedwongen sluiting van onze salon door ziekte of klachten van onszelf moeilijk veroorloven.

 

Indien u een mondkapje wenst te dragen gedurende de behandeling, dient u hier zelf voor te zorgen. Dit is echter niet verplicht. Wij verzoeken u bij binnenkomst uw handen te wassen en te desinfecteren met door ons aangeboden desinfectiespray.

 

We rekenen ook hier in op uw medewerking, respect en begrip.

 

Mooi samen Hair & Beauty Trends